Verjaardagscadeau 1 jaar

Verjaardagscadeau 1 jaarEen van de moeilijkste dingen die je kunt kopen is een verjaardagscadeau voor een kindje van 1 jaar oud. Gewoon omdat je de kledingmaat van het kindje niet weet en eigenlijk ook nog niet weet waar het kindje van houd. Daarnaast is het zo dat het kindje vaak al meer dan genoeg knuffeltjes heeft net zoals klein speelgoed. Geen wonder dus dat het uitzoeken van het perfecte cadeau voor een 1-jarige een lastige klus is. Maar er zijn dingen die altijd goed zijn voor zo’n hummeltje dat de wereld net begint te ontdekken. Bekijk hieronder meer informatie over een verjaardagscadeau 1 jaar. Ook kan het ontzettend leuk zijn om voor de ouders iets te kopen, bijvoorbeeld een leuke bos bloemen als verrassing met een leuke tekst erbij!

Bekijk hier alle fotocadeaus ->

Enkele andere leuke cadeautips voor dit onderwerp zouden kunnen zijn:

Verjaardagscadeau 1 jaar:

 1. Prentenboek
  Als er een ding is waar deze kleintjes veel van leren dan is het wel voorlezen. Voorlezen aan de hand van een prentenboek waar herkenbare plaatjes in staan van alledaagse zaken. Zo oefent het kleintje meteen nieuwe woordjes.
 2. Loopfietsje
  Zodra een kind kan lopen wil het de wereld ontdekken. Helaas zijn lange afstanden dan nog lastig. Een loopfietsje is dan erg handig, zeker als je weet dat het daarmee ook nog eens evenwicht leert houden. Bovendien een mooie voorbereiding op het echte fietsen!
 3. Fotoshoot
  Een kind verandert heel snel en wat is er nou leuker dan professioneel vast laten leggen hoe het kindje er uit zag met bijvoorbeeld 1 jaar. Het babygezichtje is al aan het veranderen, maar een echte peuter is het ook nog niet. Leuk voor later, zeker in dit digitale tijdperk waarbij veel foto’s nooit meer in een album terechtkomen!
 4. Houten blokken
  Lekker bouwen is iets wat bij de leeftijd van 1 jaar hoort. Gewoon blokken stapelen en de toren weer omgooien. Niets is leuker dan het geluid van vallende blokken en dus kunnen ze hier niet genoeg van krijgen! Bovendien maakt het niet uit als het dit al had, want dan wordt het bouwwerk gewoon wat groter. (Verjaardagscadeau 1 jaar tip)
 5. Muziekmakers
  Als er maar muziek uitkomt, van een trommel tot xylofoon. Kinderpiano tot sambaballen. Kleine kinderen zijn dol op muziek maken en dus is zo’n muziekinstrument altijd een goed idee.

Bekijk hier alle verjaardagscadeaus ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *